SPINNING BRIGANTIN

A Spinning program egy szabványosított edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning. A tréning a programhoz kifejlesztett eszközökön az úgynevezett Johnny G Spinner teremkerékpárokon zajlik. Az egyik legkiválóbb kardió edzésprogram az állóképesség fejlesztésére. Talán a Spinning az egyetlen olyan teremben végezhető mozgásforma, amelyet mindenki kortól és nemtől függetlenül űzhet.

Kedves Vendégeink!

Ahogy már sokatoknak feltűnt, mostanában egyre többen szeretnétek spinningre járni, és ezt jelzitek is telefonos foglalásaitokkal.
Sajnos  sokadszorra is előfordult az, hogy az órán való részvételt nem mondtátok le, így a várólistásaink (akik lehetnétek Ti is) nem tudtak bekerülni a spinning óráinkra.
Így tehát az együttes érdekeink végett, szeretnénk módosítani az órákra való bejelentkezés és a lemondások szokásain. Bejelentkezni bérlettel az adott hétre és a következő hétre lehet. Bérlet nélkül csak az adott hétre lehetséges. Az órák lemondására 24 órával órakezdés előtt van mód. Amennyiben ez nem történik meg, kénytelenek leszünk az alkalmat levonni a bérletből. A napijegyes vendégeink a le nem mondott óra díját a következő alkalommal ki kell hogy fizessék.
Kérünk Titeket, hogy órakezdés előtt 5 perccel jelenjetek meg nálunk (amennyiben ez nem történik meg, kénytelenek vagyunk a várakozóknak átadni helyeiteket). A késést telefonon van lehetőségetek jelezni.
Köszönjük a megértéseteket és szeretettel várunk Titeket a továbbiakban is!

BEJELENTKEZÉS: 96/ 310-326 

SPINNING ÁRAK

1 alkalmas felnőtt jegy

1.200 Ft

1 alkalmas diák jegy

950 Ft

10 alkalmas felnőtt bérlet

10.000 Ft

  • Felhasználhatóság: 3 hónap

10 alkalmas diák bérlet

8.000 Ft

  • Felhasználhatóság: 3 hónap

30 alkalmas bérlet

26.000 Ft

  • Felhasználhatóság: 6 hónap

50 alkalmas bérlet

36.000 Ft

  • Felhasználhatóság: 12 hónap
spin